Afgelopen Events

 

Hieronder zijn verslagen en foto's van de afgelopen volle maan quantum events. Hiermee kan je nog even zien wat je hebt meegemaakt en geeft dit ook een idee van wat je te wachten staat!

 

Vrijdag 21 Juni

Met Roy Martina doen we een inspiratie middag vanaf 15 uur.

Deze speciale 12de editie zal met mooi weer geheel in de tuin van deze krachtplek aan het water plaatsvinden.

Extra spannend met een FIRE & ICE workshop:

Je leert MIND over MATTER

Iedereen kan het onder kundige begeleiding.

Je doet een VUURLOOP en een IJS-BAD!

inclusief INDONESISCHE RIJSTTAFEL (vegetarisch)

Elders kost dit 100den euro's, bij ons eenmalig slechts €99,-!

want Roy en ons hele Full Moon Quantum team doen dit gratis

Wij willen dat dit pakket aan ervaringen voor iedereen mogelijk is

En dat we ook nog eens met de opbrengst heel veel arme blinden in Kenia weer kunnen laten zien.

"We make People See"

 

Ook online doe je ijskoud mee met vervangende oefeningen, heeft Roy een speciale meditatie voor de online deelnemers gemaakt en ben je spaceholder voor de bikkels hier.

Geweldig om vanuit thuis mee te maken.

online ticket €22,-

Donderdag 23 mei

Op deze bloemen-maan mchten wij ook tot bloei komen. Ontspruiten naar ons geluk, verlichtende antwoorden op onze eigen innerlijke levensvragen, het ontwaakte in een totaal verwarrende blik.

Met VIP guest star:

NEDA BOIN

Eerder voor een miljoenen publiek, nu op haar spirituele reis, was zespeciaal voor het goede doel bij ons op bezoek. Ze deed met ons een deel van haar workshop Stem Bevrijding. Zoals we in onze jeugd vrij onze stem gebruikten, we inmiddels veelal verleerd zijn, brak ze met hypnotische klanken van haar stem ondersteund met haar piano alle barrieres in onze psyche en konden we als kinderen weer via onze eigen stem de vrijheid voelen. We waren helemaal open!

 

En Special guest

SUSAN THEELEN

van het bekende Response Instituut in Roermond. We gingen naar het allergrootste en allerkleinste en vonden in beide dezelfde wijsheid. Een prachtige manier om quantum zo ook te benaderen en in te werken om tot zelf realisatie te komen. Haar manier van quantum hypnose was een verrijking en uniek. We hebben ervan genoten en veel geleerd.

 

Speciaal voor jullie maakte Sifu Fabian een Bufo Alvarius trip

o.l.v. sjamaan Franciscus van Gils

Eerder opgenomen was pas bij de vertoning het quantumveld effectief: Bij de reis van Fabian voelde hij via het wakend oog van de camera's de groep als spaceholders bij het bekijken van deze opname, aanwezig en voelden de spaceholders dat ze er live bij waren om Fabian te bewaken. een zeer intiem en emotioneel moment met elkaar waarin ieder ineens meer van quantum begreep.

Samen beleefden we hoe het natuurlijk DMT van deze kikker Fabian even één kon laten worden met GOD.

Achteraf deelde hij de binnengekregen boodschap voor ons allen: Het enige wat nog in de weg zit om in deze ervaring te komen, BEN je zelf. (Is je eigen zijn, dus als je het belang van jouw Zijn kan loslaten, ben je samen met het goddelijke)

Woensdag 24 april

Op deze bijzondere volle zaai-maan was er het juiste moment om je intenties uit te zetten. Op dit event kregen we alle kansen om dit te doen. Zeker met deze 3 inspirators:

Sifu Fabian opende het event als host en ging erna direct met alle deelnemers los in een stevige ervaring van prana (levensenergie/Bron energie) via actief verbindend ademwerk geïnspireerd door Brahman Menor.

We maakten verbinding met Oosterrijk, met de wereld fameuze powervrouw en quantum-medium JOY MARTINA 

Ze deed met ons een geleide meditatie, waarbij we masaal onder hypnose naar onze Higher Self in een Quantum Leap sprongen en waar we 3 vragen, die we voor onszelf hadden voorbereid, beantwoordt kregen. Heel magisch hoe dat werkt...

We hadden een Osho sanyassin op bezoek, Dick Sinnige, op bezoek, verbonden aan de Osho commune in Amsterdam.

Hij sloten met hem af tijdens een dynamische Osho kundalini meditatie, waarna we met Fabian nog in een cleansing ceremonie het astraal licht in ons mochten sluiten.

 

Zaterdag 24 februari

Deze van oudsher sneeuw-maan, in het teken van maagd, motiveerde ons naar binnen te gaan en vandaar onszelf te verschonen van alles wat ons niet meer dient.

Het begon met Catrien Jonker die ons met haar cacao ceremonie naar het hart bracht en de cacao deed de rest: De pijnappelklier werd gezuiverd en we werden meer ontvankelijk voor wat we via het astraal licht daar konden ontvangen. Uniek en waarschijnlijk niet eerder gedaan, was deze ceremonie ook online met de live groep echt goed te beleven, omdat Catrien het mogelijk maakte dat mensen thuis hun eigen ceremoniële cacao hadden voorbereid. 

Inmiddels was een Boeddhistische monnik uit een Srilangese tempel vanuit Nederhorst den Berg helemaal aan komen lopen, Bodhi Siri Thero, die met het grootste gemak de leer van Boeddha kon uitleggen aan de hand van onze vragen die op het hart lagen. Graag deden we aan zijn meditatie mee, zoals 1ooduizenden boeddhistische monniken dit wereldwijd doen en leerden we vooral wat we beter niet zouden doen.

 

Na de pauze kwamen we moeilijk los van een verbazingwekkende lecture die de bevlogen Mariska Ruissen over haar net uitgebrachte boek "Alice in Kwantumland" gaf.

We sloten af met het betoverende muzikale optreden van de hoog sensitieve Phillis: Een sing a song writer die met piano en haar eigen gecomponeerde songs op zielsniveau mensen in de harten weet te raken en daarbij ook nog eens energetisch met elkaar weet te verbinden.

 

Sifu Fabian was weer de host, Marlon Gervarcio verzorgde het camerawerk en techniek, Hyyacinthe van Emst deed de admin, Franciscus van Gils was de online host en verder stonden Catrien Jonker, Stevy Spelt en Melissa Karagoz als Full Moon Quantum team klaar om dit event weer tot een fantastische avond te maken.

Donderdag 25 Januari

Deze volle ijs-maan, in het teken van de leeuw, motiveerde ons om de leiding in ons leven op te pakken. Daarvoor kregen we op dit quantum event hulp uit de 7de dimensie, via het kanaal van niemand minder dan Milan Somers, dé quantum hypnose expert van Nederland. Al even wordt hij geleid door entiteiten die in de hoogste frequentie leven, rechtstreeks in contact met de Bron energie. Hamid kwam binnen en zette ons op liefdevolle wijze op ons plaats en motiveerde ons met adviezen hoe we de onze wereld konden redden en gaf enkelen zelfs heel persoonlijke raad. 

Sifu Fabian was weer de host en deed de quantum hypnose met Milan, soundhealer Stefan Raufiq opende onze passie en bracht ons op magische wijze naar een hogere frequentie met zijn betoverende klanken uit de hand-pan, klankschalen en ander percussie en Melissa Karagöz deed een chanting sessie gericht op de 7 belangrijkste chakra's. Zo werd ieder in een vol programma meegenomen en gedurende het hele event telkens weer op andere wijzen naar andere tijdslijnen gebracht.

Marlon Gervarcio verzorgde dat alles ook online live streaming te volgen was. Bij de live stream was Hyacinthe van Emst aanwezig als online host en moderator

Er werd voor bijna €1000 opgehaald voor de fundraise waarbij er voor 40 arme blinden oog operaties werden gerealiseerd.

27 december 2023

Deze 7e editie van het full moon quantum event werd een event op donatie basis. Ook was het de uitgelezen kans om Jezus te channelen. Kan dit? Mochten we dit? Op deze betoverende locatie in Ankeveen is er al een sterke connectie met het Christus bewustzijn en de Jezus kracht. Hij zei: welkom allen. Juist op deze speciale volle maan dag met de kracht in zich voor een nieuw begin. We konden in een puur hart met wetten uit de quantumfysica een directe connectie maken met het hart van Jezus, zodat de Jezus kracht gechanneld kon worden en hij via het lichaam van Franciscus tot ons spreken. Als je hierover oordeelt, ben je bang, als je nieuwsgierig bent naar een boodschap voor je, wacht je een wonder. In beide gevallen ben je nu getriggerd om te komen. We mochten er voor iedereen die zich ervoor interesseert een bandopname van maken. Vraag ons er naar en we sturen je deze op.

Door de intieme setting hebben we gekozen om dit event uitsluitend live te doen. Ook was het onmogelijk om online het aanwezige heilige water van Jezus te laten drinken. In de groep maakten we met hoge gedachten frequanties in onze bidons liefdeswater. Op 4 manieren kregen de deelnemers een initiatie tot hun Christusbewijszijn.

Er werd gedurende deze periode rondom dit event voor meer dan 43 arme blinden financiering bijeen gebracht voor operaties die hen in 2024 weer het volledige zicht gaven. Een absolute oefening om bij ieder het Christusbewustzijn wakker te maken als er met onvoorwaardelijke liefde gegeven werd. Hoe krachtig dit zou worden, kwam de opvolgende periode aan het licht met de realisatie van het ripple effect en het butterfly effect.

 

26 november 2023

 

We begonnen met een Ch'i Gong oefening uit de Tai Ch'i Chuan om synchronie te bereiken met beweging en adem en zo bewust te ervaren wat Ch'i, Prana of levens/Bron-energie is en er zo in overvloed dit door je heen te voelen stromen.

Erna gingen we met Marleen Groeneveld in een heel diepe zielenreis naar onze begeerde antwoorden en passende adviezen in een astrale wereld buiten ons lichaam. Haar gave om ons hoog sensitief te begeleiden in verbindend ademwerk, maakten het tot een onvergetelijke avond in de intimiteit en tegelijk de veiligheid in en rondom het heilig huisje aan het water

 

"Grote download aan inzichten/ideeen"  "Was echt heel magisch om te mogen ervaren!"  "Heerlijk om er van alles uit te gooien"  "Ik kan echt iedereen aanraden om zo'n avond met Marleen te ervaren"  "Magische avond"

Dit waren enkele reviews, de volgende dag na onze diepe reis met onze ziel, waar deelnemers zoveel trauma's mochten transformeren, zoveel goddelijke energie ontvingen, zoveel heling manifesteerden... Zoals beloofd, dit gun je iedereen. Met heel veel dank aan Marleen Groeneveld. We hebben echt de komende tijd nodig om te realiseren wat er allemaal in ons is gebeurd. Elke keer blijkt de Full Moon Quantum event weer zo waardevol.

28 Oktober 2023

 

We begonnen de avond met de presentatie over de heilige geometrische vormen, die Janosh uit de 5D wereld kan channelen en hebben van hem een hart-activatie in deze beelden meegemaakt. 

Een prima voorbereiding op wat onze hoofdgast ons wilde laten ervaren. Niemand minder dan Braham Menor vertelde over zijn leven van prana. Al jaren eet en drinkt hij nagenoeg niet en is er onafhankelijk van, waardoor hij een bijzonder vrij leven viert.

Met deze vrije geest kon hij ons werkelijk met enkele oefeningen prana laten ervaren en werden we bewust van onze consumptie-verslaving en motiveerde hij ons om daar wat aan te doen om ook dezelfde vrijheid te kunnen beleven. We leerden met voorbeelden over hoe effectief het zetten van een intentie ons leven kan dienen en hoe je op een goede manier dit zelf kan doen. Met ieder een intentie 'op zak', die we hadden geoefend, waren we klaar om deze ergens tijdens de ademsessie van Juan Sahertian in het veld uit te zetten. 

Sommigen kwamen ertoe, anderen genoten alleen maar van de eerste effecten met kleuren en beelden die ze uit het veld mochten binnenkrijgen. Onze quantum sjamaan Franciscus van Giels bracht ons met een quantum jump naar de versie van onszelf die onze intentie al had gemanifesteerd. Met veel wijsheid kwamen we terug uit een ongekend kwantumveld.

"Wat een toegankelijke, eenvoudige, liefdevolle  man met een moeilijke boodschap" (Menor) "Er waren teveel lessen op 1 avond, maar gelukkig heb ik de online opnames ook en neem ik de tijd om alles bij me in te laten dalen" Wat een lieve mensen allemaal, heerlijk om een avond alleen maar liefde te voelen." 'Het was me de lange rit meer dan waard'. 

Dit waren enkele reviews. Het was voor het eerst dat we het event ook in een live stream hadden uitgezonden. Zo konden er zelfs een aantal mensen over de oceaan meekijken en meedoen. En had iedere deelnemer de opnamen erna om de oefeningen nog eens over te doen.

29 September 2023

Dit event was te veel van het goede en begon als eerste met een tuinfeest waar we de verjaardag van Roy Martina vierden. Met een fotocollage maakten we een ode aan hem als zijn verjaardagscadeau.

Het event begon serieus in de avond met 2 lach yogi's, die ons schuddebuikend in volledige leegte uiteindelijk in mind fullness brachten. 3 Quantum teachers tegelijk namen het over om de groep via de chakra's met een geleide meditatie in de hoogste liefdesfrequentie  over te geven aan quantum channeler Renate Ouweneel, die spontaan iemand wijze raad en begeleiding gaf doorgegeven via gidsen en we deden met haar een groepshealing.

Natuurlijk had Roy Martina ook een cadeau voor ons met zijn verjaardag, een geleide meditatie die ons in een prachtige reis via een quantumsprong ergens naar het kristallen paleis bracht. Op alle niveaus hadden de deelnemers zoveel tot zich genomen, genoeg voor een hele maand en ver na het volgend volle maan event, dat sommigen even iets langer na wilden blijven, voordat een autorit weer veilig was.

 

31 augustus 2023

Deze volle maan, in het teken van inzicht, kwam goed te pas toen Sita ons leerde over een eenvoudige acupressuur techniek met tapping en affirmeren tegelijk. Tevens liet ze ons nadenken over wat in jouw levens-afscheidsbrief zou staan. 

Een show-hypnose demonstratie illustreerde hoe wij in hypnose leven en een geleide meditatie ging zo diep dat er daar via de-hypnose trauma's, belemmerende programma's en veel wat deelnemers nog meer niet dienden aan de volle maan kracht mee gegeven kon  worden. Stevy Spelt leerde ons over hoe sterk visualisatie voor je kan werken en hoe je met een korte meditatie techniek je intenties uit het veld dichter naar je toe kan krijgen en zal manifesteren wat je toe komt.

 

Dankzij verbindende woorden van Renate Ouweneel kwamen er spontane krachten vanuit de andere dimensie, ieder van ons realiseerde zich dat we in liefde allen één zijn. Een onbeschrijfelijke ervaring kwam doordat we allen zo open (met onze chakra's) ervoor stonden.

"Wow, wat een mooie club bij elkaar afgelopen donderdag!" Iemand schreef over tapping: "Ik zou zeggen lekker doorgaan, het werkt echt. Je gaat je anders voelen" En ook andere reviews maakten duidelijk dat er veel positieve na-effecten werden waargenomen.

1 augustus 2023

In het teken van Overvloed begon het event met een klankschalen ceremonie van Stefanie Blokland. Fabian gaf een staande hart coherentie meditatie wat gevolgd werd met een aardingsoefening uit de Chi Qong. Dit maakte dat iedereen goed voorbereid was op een vlucht door quantumvelden met Franciscus van Giels. Stevy Spelt kwam spontaan langs en leerde ons desgevraagd kort even over het verbluffende effect van een vision-board.en we hadden een quantum kindje in de buik van een lieve deelneemster gezegend. Mooier konden we het event niet afsluiten. Iedereen ging met een warm hart naar huis.

3 juli 2023

Op het 1ste Full Moon Quantum event werd direct historie gemaakt. Quantum coaches kwamen samen om minder ervaren meditators te ondersteunen en tegelijk zelf verder te bekwamen in vaardigheden, die ook met elkaar weer uitgewisseld konden worden. Zij die als lichtwerker waren opgestaan kregen met de events een platform om hun lessen op de groep te testen aangeboden en er was een team geboren om verdere quantum events op volle maan te gaan evolueren. 

We begonnen met een gechannelde cacao ceremonie geleid door Franciscus van Giels en Fabian liet alle deelnemers in een diepe trance alle chakra's openen. Chelita Grace presenteerde haar wereldwijde project de Light Wave dat van haar organisatie The Light Circle uitgaat. De avond werd afgesloten met een prachtige quantum jump naar ieders beste versie van zichzelf.