In den beginne....

 

Schiep God licht en Hij zag dat het goed was. Zo ongeveer staat het in de bijbel. Terwijl er zoveel meer leerzame dingen in staan, leren wij ook graag uit andere heilige boeken, uit culturen, van wijsgeren, meesters, visionairs en andere wereldverbeteraars. nog levend of al eeuwen overgegaan. Samen met teachers en facilitators kijken we graag naar overeenkomsten en leggen we gedachten naast elkaar waarop jij mag kiezen voor de weg die het meest bij je past (want iedereen is uniek). De weg die jouw de richting van het licht op wijst. Een overeenkomst is dat er altijd over dit licht gesproken wordt, anders als uit een lamp of van de zon. Het is het licht dat je in je waarneemt, astraal licht. Nog een overeenkomst is dat hierbij altijd de onvoorwaardelijke, pure liefde wordt meegenomen.

 

Van visioen naar magische krachtplek

Zo heeft onze initiator host, teacher en reisleider, Sifu Fabian, tijdens de corona periode na een visioen een buitengewone missie aangenomen om dit kosmische licht zoveel mogelijk naar zijn landgoed aan te trekken. Na jaren is er, samen met passanten, cliënten en mede-lichtwerkers, daar in Ankeveen een krachtveld op een krachtplek gecreëerd, dat het alsmaar eenvoudiger maakt om deze zuivere liefde ook in jou leven te omarmen. Dit landgoed fungeert als een portaal waardoor we moeiteloos verbinding kunnen maken met werelden die verder gaan dan onze fysieke realiteit. Hier gaan we aan de materie voorbij, elke vaste vorm, vloeistof en gas; hier wordt tijd en ruimte irrelevant. Als je in de wereld van voor, achter, omhoog en omlaag (de 3de dimensie) op één plek in een stukje serene natuur alleen maar zielen bijeen brengt met pure intenties in onvoorwaardelijke liefde, dan trekt deze energie dezelfde hoge (liefdes)frequentie aan: Waar denk je dat het licht in die andere werelden, 'het multidimensionale veld', meer van houdt dan van deze pure liefde? Jij wilt toch ook zijn waar je het meest van houdt? (Een kwantumwet uit de kwantum fysica benoemd de regel 'soort zoekt soort'). Zo kunnen we na jaren van praktiseren in deze liefde in de hoogste frequentie van zuiverheid hier, dankzij onze host, op zijn uitnodiging, direct in dit bijzondere krachtveld stappen. Door de activiteiten, die hij hier organiseert, mogen we heel makkelijk wijsheden, transformaties, inzichten en zelfs spontane genezing uit het veld ontvangen, dat weer heel makkelijk met deze liefde mee komt, precies afgestemd op wat bij jou past en je intenties uit je hart.

 

Over sifu Fabian.

Fabian ziet zijn landgoed als een open huis waar iedereen met volledig vertrouwen in het veld welkom is. Uit jarenlange ervaring in oosterse bewegingskunsten, lessen van meesters tijdens vele reizen, onderzoeken naar de zelfkant van het leven, heeft hij veel waardevolle inzichten met ons te delen, maar zet hij zich ook met de ervaring als succesvol zakenman op organisatorische wijze graag in om mensen bij hem thuis in dit licht te laten stappen. Zijn intentie is dat het hen de wonderen mogen brengen, die precies bij hen passen. Zoals hij ook elke dag zelf zich doorlopend op dit landgoed laat verwonderen en dankbaar is voor wat hij hier mag doen.

"He started training with a Shaolin monk at the age of 12, founded his own Martial Arts School at 16, decided NOT to become a guru… dove into entrepreneurship & building businesses, found his Sanctuary, created a power place for others to enjoy, and by learning Hypnosis he discovered a new passion in life: To help the blind see (again). Allow me to introduce Sifu Fabian Emmen to you! Join us for an inspiring conversation and learn how to best handle conflict & threatening situations from a place of power."

                                                                                                                                Preface from Joy Martina

Hij organiseert met zijn quantum team op zijn landgoed geregeld workshops, elke volle maan het Full Moon Quantum event, retreats en andere events (zie pagina andere events). Er is zelfs 's zomers een Full Moon Quantum Festival! Via de website kunnen ook online meditaties en masterclasses gevolgd worden, vaste prik is dat je het Full Moon Quantum event ook online kan volgen, boek hiervoor de ticket voor aan aankomende event). Alle opbrengsten gaan hierbij naar goede doelen, waarbij het licht gediend wordt. Lees meer over het huidige project waar arme blinden in Kenia na een operatie het licht weer met hun ogen kunnen zien. Sifu Fabian heeft inmiddels voor al zijn initiatieven de stichting "Light" in het leven geroepen.

Wil je geheel privé de hulp van sifu Fabian, dat kan. Het begint daarvoor bij een intake. Dit doet hij na een donatie van €100 aan het lopende charitatieve project 'Light' met je verzoek tot een intake. Bij de intake doet hij ook een reading en doe je een transformerende oefening, die al bij je vraag past, daarom duurt de intake ongeveer 2 uur.

 

Zijn team en gasten

Zijn team ondersteund hem in dit werk, maar dan vanuit hun eigen perspectief en potentieel. Allen met hetzelfde doel: Dat mensen mogen ontwaken, zien dat ze lichtwezens zijn, tijdelijk hier op aarde zijn met een opdracht om dit licht te dienen. Ieder leert nieuwsgierigen op eigen wijze dat dit eigenlijk heel makkelijk is en moeiteloos kan, zodat je als cadeau werkelijk geluk en gezondheid vanzelf meekrijgt, maar ook ligt succes en overvloed via deze methoden aan je voeten. Wie met de kwantumwetten om kan gaan, stapt in een nieuwe leven met de versie van jezelf zoals jij die vanuit je hart oorspronkelijk al had gewenst. Het kan echt en is echt door iedereen aan te leren. Neem maar mee wat deze lichtwerkers brengen, Soms zijn ze op een volle maan event, soms kan je ze 1 op 1 voor een sessie boeken en soms kan je aansluiten bij hun workshops. Maak kennis met dit mooie, groeiende team, volg eventueel de verwijzing onder de foto's waar je ze o.a. bezig ziet op het landgoed te Ankeveen.

Franciscus van Gils

(Quantum coach)


Renate Ouweneel poweryourselfacademy.nl


Sita JialalBriony vanden Bussche www.schoolofelves.com/nl

Catrien Jonker www.invisiblelight.nlMelissa Karagöz

 

V.I.P gast teachers

 

Lach coaches Martin en Saskia (MenS) www.lachwinkel.nl