In den beginne....

 

Schiep God licht en Hij zag dat het goed was. Zo ongeveer staat het in de bijbel. Ondanks er zoveel meer leerzame dingen in staan, leren wij ook graag uit andere heilige boeken, uit culturen, van wijsgeren, meesters, visionairs en andere wereldverbeteraars. Graag kijken we naar overeenkomsten en koesteren daarmee het vermoeden dat we daarmee op de goede weg zitten. Zo wordt er bijvoorbeeld altijd over het licht gesproken, anders als uit een lamp of van de zon. Altijd wordt daarin de onvoorwaardelijke liefde meegenomen.

 

Onze host, teacher en reisleider, Sifu Fabian, heeft een buitengewone missie om dit kosmische licht zoveel mogelijk naar zijn landgoed aan te trekken. Samen met passanten, cliënten en mede-lichtwerkers, hebben we in Ankeveen een krachtveld gecreëerd dat het eenvoudig maakt om de zuivere liefde in je leven te omarmen. Dit landgoed fungeert als een portaal waardoor we moeiteloos verbinding kunnen maken met werelden die verder gaan dan onze fysieke realiteit. Hier overstijgen we de materie, de vloeistof en het gas; hier wordt tijd en ruimte irrelevant. Als je in de wereld van voor, achter, omhoog en omlaag (3D) op één plek in een stukje serene natuur alleen maar zilen bijeen brengt met pure intenties in onvoorwaardelijke liefde, dan trekt dit dezelfde (liefdes)frequentie aan: Waar denk je dat 'het veld'(5D) meer van houdt dan van pure liefde? Een kwantumwet uit de kwantum fysica benoemd de regel 'soort zoekt soort'. Zo kunnen we na jaren van praktiseren in deze liefde hier, dankzij onze host, op zijn uitnodiging direct in dit bijzondere krachtveld stappen. Door de activiteiten mogen we heel makkelijk wijsheden, transformaties, inzichten en zelfs spontane genezing uit het veld ontvangen, precies afgestemd op jouw behoeften en intenties.

 

Fabian ziet zijn landgoed als een open huis waar iedereen met volledig vertrouwen in het veld welkom is. Uit jarenlange ervaring in oosterse bewegingskunsten, lessen van meesters tijdens vele reizen, onderzoeken naar de zelfkant van het leven, heeft hij veel waardevolle inzichten met ons te delen, maar zet hij zich ook met de ervaring als succesvol zakenman op organisatorische wijze graag in om mensen bij hem thuis in dit licht te laten stappen, dat hen de wonderen mogen brengen, die al bij hen passen. Zoals hij ook elke dag zelf zich doorlopend op dit landgoed laat verwonderen en dankbaar is voor wat hij hier mag doen.

 

Zijn team ondersteund hem in dit werk, maar dan vanuit hun eigen perspectief en potentieel. Allen met hetzelfde doel: Dat mensen mogen ontwaken, zien dat ze lichtwezens zijn, tijdelijk hier op aarde zijn met een opdracht om dit licht te dienen. Ieder leert nieuwsgierigen om eigen wijze dat dit eigenlijk heel makkelijk is en moeiteloos kan zodat je als cadeau werkelijk geluk en gezondheid vanzelf meekrijgt, maar ook ligt succes en overvloed via deze methoden aan je voeten. Wie met de kwantumwetten om kan gaan, stapt in een nieuw leven met de versie van jezelf zoals jij die vanuit je hart oorspronkelijk al had gewenst. Het kan echt en is echt door iedereen aan te leren. Luister maar wat deze lichtwerkers brengen, Soms zijn ze op een volle maan event, soms kan je ze 1 op 1 voor een sessie boeken en soms kan je aansluiten bij hun workshops. Maak kennis met dit mooie, als maar groeiende team, volg eventueel de verwijzing onder de foto's waar je ze bezig ziet op het landgoed te Ankeveen.


Franciscus van Gils

(Quantum coach)


Renate Ouweneel poweryourselfacademy.nl


Sita JialalBriony vanden Bussche www.schoolofelves.com/nl

Catrien Jonker www.invisiblelight.nlMelissa Karagöz

 

Lach coaches Martin en Saskia (MenS) www.lachwinkel.nl