Beleef andere manieren naar een Ontwaken in Quantum

(scroll verder voor meer!)

 

Financiële Vrijheid, the Gathering to Abundance

-het vervolg-

zondag 28 juli van 12.30 tot 17:30

€ 39 p.p.

inclusief weer heel veel lekkers

 

Wat een geweldig succes, wat een enthousiasme, en wat een mooie resultaten al na 2 workshops!

We zijn inmiddels met een familie van meer dan 40 geïnitieerde zielen, potententiele in geluk badende miljonairs, die zich verbonden hebben aan zichzelf en de groep om moeiteloos, veilig en vanuit het hart in overvloed terecht te komen en waar we onszelf ook financieel onafhankelijk kunnen voelen.

Het concept is levens veranderend, elke bijeenkomst meer verrijkend: Je wordt getraind om je mindset zo te shiften dat je op je beste tijdslijn komt waar je klaar bent om in overvloed te leven. De groepsenergie is daarbij van essentieel belang, 1 van de 7 commitments, het versterkt jouw magie, houdt jouw portaal open en het vergroot meer en meer het besef dat je het niet voor jezelf doet, maar wel dat je er zelf heel blij en vol in het leven mee kan staan.

Ja we investeren ook met geld, in lucratieve projecten, al dan niet in de crypto markt, gaan met kenmerken van plezier, moeiteloosheid en doen dit uitsluitend met bedragen die je makkelijk kan missen. Het is als speelgeld, waar je toch heel veel mee kan leren. Elke workshop wordt er weer een nieuwe mogelijkheid gepresenteerd, waar je doorgaans al met een klein bedrag van €100-200 in mee kan doen, maar waar wel een geverifieerd grote kans bij is, dat je na een tijdje een veelvoud er door kan overhouden. Maar wat doet dit je, hoe ga je er verder mee om, waarom maak je deze stappen? Elke keer dat je besluit om weer met zo'n prachtige kans mee te doen, beleef je hieraan een oefening tot verbetering van je mindset om niet alleen in overvloed te komen, maar ook om er in te blijven als je er in bent en daarmee deze overvloedig zelfs te vermeerderen.

Elke keer dat er een "opportunity" op een bijeenkomst wordt gepresenteerd, kies je met je hart of dit bij je past, leer je meer over marktwerking en krijg je vaardigheden mee, waardoor je als pioniers voorbereid wordt op de toekomstige handel en wandel in de wereld en daarmee je voordeel kan doen, omdat je de meerderheid voor bent. Voordat we iets voorleggen, wordt het goed gecheckt op haalbaarheid. Zo kiezen we alleen de pareltjes voor jullie uit, waar relatief weinig geld voor nodig is om ervan te genieten, alleen projecten met goed gemotiveerde vooruitzichten en dat je met weinig moeite kan vermeerderen. Als initiatiefnemers testen we we elk project eerst met eigen geld testen vooraf uit, kortom is er al veel voorwerk voor jullie gedaan en scheiden we hiermee het koren (90% scams) van het kaf.

Elke laatste zondag van de maand probeert iedereen van de groep bij elkaar te komen en er is veel online begeleiding om je mindset verder te trainen en al je vragen over je financiële stappen te begeleiden. Ook bij plannen die je zelf voornemens bent. We gaan dus verder dan alleen je beste leven in overvloed met daarbij het liefst jouw gewenste financiële vrijheid te visualiseren: We maken hierbij ook echt de stappen in de kracht van de groep die bij deze doelen horen, om het te verwezenlijken,.

Doel van deze bijeenkomsten en de online begeleiding, is om ieder die de aanwijzingen goed volgt binnen afzienbare tijd tegen te komen in hun unieke, gelukkige en overvloedig leven waar het hart zo graag in wilt zijn. Het doel is geslaagd wanneer we dit in de workshops van de nabije toekomst met een steeds grotere groep mooie zielen zullen vieren, zij die doorgrond hebben hoe deze mindset werkt en voor hen blijft werken om dit geluk voort te laten gaan en het liefst nog meer dan dat.

 

We gaan nu met oefeningen werken aan je mindset over wat rijkdom,  geld en overvloed voor jou echt is. Stap in de quantumwet van aantrekking kracht en onthechting en laat geld en andere waarden van jou houden, zodat het moeiteloos naar je toe komt.

Het 2de commitment "Visualistie en Affirmatie" komt vandaag uitgebreid aan bod, hoe het werkt als quantumwet en niet losstaand van de 1ste en 7de commitment, die we al beoefenen. Hiermee komen we verder op weg om het portaal van Overvloed wijder voor ieder, die met alles in devotie meedoet, te openen. Ben je er nog niet eerder bijgeweest, wees gerust: We blijven oefenen door de te herhalen, dus je komt vanzelf bij en wordt als familie makkelijk bij de groep betrokken. Maak kennis met de magische liefdevolle sfeer waarin we manifesteren, samen gaat het zoveel keren moeitelozer.

Alweer hebben een hele lieve gast uitgenodigd, die net als John bij het begin was bij de oprichting van Sky Way. Dit veelbelovende miljoenen project zal wereldwijd met haar aandelen veel waard zijn, daarover hebben we veel voorkennis. Dat mag want nu zijn ze nog niet op de beurs en kunnen we legaal hiervan mee profiteren. Hoe werkt een aandelenbeurs? Waarom verdien je zoveel meer in de pre beursgang? Dit gouden ei klinkt al heel geschikt voor onze groep toch?

Het leven in succes komt weer dichterbij met deze vervolg gathering.

Moeiteloos betekent niet niets doen, maar ondernemen met plezier en gemak in een flow met het veld. We geven je weer een makkelijke formule nu met aandelen mee, waarmee je dit effectief, veilig en legitiem zonder te veel gedoe kan oefenen. Het kan weer met een kleine investering en met veel fun zodat er hiermee veel geld naar je toe kan laten stromen. Hoe meer plezier je erin voelt, hoe meer er naar je toekomt. Met het geld als tussenstation ga je jouw hartenwensen vervullen.

En natuurlijk is er weer een overvloed aan lekkere snacks and sweets, gezond en gewoon even zondigen met te veel zoet. Onze interpretatie van je onderdompelen in een High Tea in Abundance, het hoort er inmiddels gewoon bij.

 

 

Wel eens afgevraagd waarom de rijken rijker worden, de armen armer? Waarom zondagskinderen moeiteloos manifesteren wat ze hebben gevisualiseerd? Waarom een succesvol zakenman direct weet waar hij niet in moet stappen? En waarom het jouw niet lukt, ondanks je de antwoorden hierop wel denkt te weten...

We oefenen hun mindset, ons hart kent het al, niet met ons verstand en ego, maar dieper, met de kennis uit ons onderbewuste, via trance komen we daar, via 7 beloften aan onszelf en het universum om ons succes sneller en als vanzelf aan te trekken. We worden de zondagskinderen van de toekomst, niets is te gek, alle beperkende overtuigingen over geluk en rijkdom gaan overboord. Het hart raakt bevredigd, stap in onze wereld als je er klaar voor bent.

Alles wordt mogelijk en we leren om alligned te geraken met het universum en zoeken daar symbolen voor. We komen regelmatig hiervoor terug op je vision board, een tool waar je onderbewuste altijd verbonden met je visie blijft. Zo leer je nog meer do's and don'ts om synchronie met de wensen van je hart te bereiken en te behouden.  

 

Natuurlijk zijn er vele manieren om jou rijkdom te verwerven. Omdat bij de meesten er toch geld tussen zit, focussen we ons tot het aantrekken van geld. Dan komt de rest vanzelf en blijft het bij je als het bij je past.

 

"Op het juiste moment op de juiste plaats de juiste handeling doen in vertrouwen op het veld in overgave tot je flow je naar blizz brengt."

Na decennia zaken doen met grote sommen geld, heb ik eens op een rijtje gezet, wanneer ik won en verloor, wat succes met me deed, welke relatie ik met geld had en met mijn hart, totdat ik begreep dat geld niet meer is dan iets tussen waarden die ik zelf bepaal.(niet anderen). Ik laat me nu meer leiden door mijn hart en sinds dat ik daarbij mijn ego minder belangrijk maak, komt geld naar me toe als er synchronie is met wat bij mij past. Door mijn bewustzijn hierover aan te passen, vindt geld mij op het moment dat het meestal onverwacht klopt.  

 

Graag deel ik dit een tijdje met speciale mensen met goud in het hart en heb ik om onze mindset te oefenen, een doorwinterde crypto belegger, John Kruithof, voor jullie moeiteloos hierin betrokken, die uit de vele minder betrouwbare of risicovolle bewegingen in de crypto wereld (90% is al snel verliesgevend) een paar legitieme, solide producten heeft gevonden. Hij kent inmiddels goede voorbeelden om moeiteloos financiële vrijheid te manifesteren. Hij begeleidt ons allen graag.

Door hij telkens andere "gouden eitjes" legt, zien we in onze investeringen met diversificatie verder risico minimalisering in ons traject naar financiële vrijheid ontstaan.

Dit gun ik mensen die vanuit het hart een betere wereld voor iedereen willen, waarbij er geen zorgen meer zijn over schaarste. Zodat er alle ruimte is om ons geluk te beleven en te delen met anderen.