Beleef andere manieren naar een Ontwaken in Quantum

(scroll verder voor meer!)

 

 

 

Braham Menor over Leven van Prana:

 

Prana is de energie die overal om ons heen is. Je kan het ook Bron Energie noemen. Deze energie kan opgenomen worden door onze cellen en onze cellen en lichaam voeden. 

Het leven van prana gaat niet over nooit meer eten en drinken. Het leven van prana gaat over onafhankelijk zijn van eten en drinken. Dit betekent dat je kunt kiezen of, wat en hoeveel je wilt eten en drinken. 

De transformatie naar een leven van prana is zoveel meer dan alleen leven van prana. 

Als er meer prana stroomt door je lichaam, verandert alles in en om je heen. De wereld om je heen zal gaan resoneren op je nieuwe staat van “ZIJN” en op de oude JIJ resonerende delen in je leven, die zullen van je af vloeien zonder dat je daar nog enige controle over zal hebben. 

Door je cellen en DNA te veranderen, je emotionele bagage los te laten en los te komen van je conditionering, zal je hele basis van waar je leven tot nu toe op gebaseerd was, oplossen. 

Alles verandert vanaf dit nieuwe begin met een nieuwe basis. 

 

 

24 dagen online Prana Retreat

Van 20 maart tot en met 13 april

Deelnameprijs: €29 p.p.

 

(gratis voor live ticket houders van het Full Moon Quantum event op 24 april)

 

 

Je blijft gewoon in je eigen omgeving en volgt normaal je agenda. Je verandert alleen je inname van eten en drinken. Veilig, stapsgewijs en onder begeleiding samen met mij en gelijkgestemden hebben we dezelfde vraag: Ik wil de voeding van Prana bewust ervaren.

Ik ben sifu Fabian en op 13 april ga ik samen met Stevy Spelt en nog enkele andere bekenden van jullie  het weekend retreat bij Brahman Menor in. Sowieso is hiervoor voor ons deze 24 daagse Prana retreat volledig nodig, zodat we tijdens dit weekend van hem een magische initiatie mogen ontvangen (de Darshan) met nog eens veel samen mediteren en ademwerk en lessen, als voorbereiding op een leven waarbij we onafhankelijkheid ervaren van eten en drinken. Ieders weg is hierin uniek, sommigen hebben het doel om na een jaar niet of nauwelijks nog te eten en drinken, anderen blijven groeien in het bewustzijn wat eten en drinken voor hen doet, maar ieder weet zich vanaf dit weekend te voeden met Prana.

 

Maar ook zonder dit weekend te doen, kan je van dit 24 dagen retreat veel voordeel beleven: Reset je cellen tot op DNA niveau, beleef de staat van ketose en merk hoe je lichaam op een andere manier gaat overleven en ervaar dat je systemen zich openen voor de levensenergie (prana), die tenslotte het overnemen om het lichaam te helen om het perfect verder in leven te houden. Dichter bij je zelf kom je niet, wordt je geest bewuster dan ooit, wordt scherp, kalm, laat jouw beste ideeën binnenkomen. Ik kan het weten, want ik heb het eerder gedaan en ik gun deze ervaringen jou ook.

 

Dus doe met ons mee in een besloten online groep waar je 24 dagen vast, samen met gelijkgestemden, die allemaal gewoon van hun dagelijks leven genieten. Ik geef je in de eerste dagen de prana meditaties van Brahman Menor, we doen elke dag samen ademsessies in een groepszoom met een Q&A erna, gedurende de hele retreat kan je jouw vragen kwijt aan een online voedingsdeskundige alsmede ook  ervaringsdeskundigen, die al geïnitieerd zijn door Brahman Menor: Zij monitoren daarbij onze vooruitgang. 

Je staat dus op deze manier echt onder goede begeleiding.

 

Vooral in de laatste dagen van het retreat zal je Prana echt door je heen ervaren en meer dan dat: Je kan waarnemen dat het wordt opgenomen in je cellen en daarbij deze zuivert van ongewenste energie. Je geest is dan daarin al zo in bewustzijn veranderd, dat je dit kan opmerken. Het is dus een natuurlijk proces, waarbij alleen je geest nog afgestemd dient te worden.

 

De reset van cellen brengt ook genezing mee en de voorkoming van ziekten zoals kanker, alzheimer enz. Het DNA hersteld zich naar de originele code. Lees gerust op internet over de wetenschappelijk bewezen positieve effecten van deze soort vasten. Je zal redenen genoeg vinden om dit sowieso je lichaam, maar ook je geest, minimaal eens per jaar te gunnen. Als je deze retreat eenmaal volledig hebt doorgemaakt, kan je het later ook alleen.

 

Het is nogal wat om te besluiten om dit traject te gaan doen. Wees daarom bewust dat je wel het een en ander in je omgeving vooraf reorganiseert. Leg je naasten het goed uit. Je krijgt nog tips hierover. Jij hebt ook even tijd voor jezelf nodig om in de startblokken te komen. Dus als het je aanspreekt, meld je dan zo snel mogelijk aan, want je hebt dan nog wat tijd nodig om in de juiste mindset te komen. Geen zorg, ik help je er wel doorheen, ik geef je vooraf nog wat tips en het wordt erna zeker leerzaam met veel fun.

Het doel van het team is om onze kennis te delen en meer mensen deze mooie ervaringen en lessen te geven, met de donatie van €29 voor alle 24 dagen inclusief meditaties en ander les materiaal, en heel veel tijd, die we er in steken, is er natuurlijk geen verdien model. We doen het allemaal weer onbezoldigd. De opbrengst zal de kosten dekken en wat overblijft gaat naar de oprichtingskosten van de stichting Quantum Awakening, die meer initiatieven als deze voor ogen heeft. (hierover later meer.)

 

disclaimer: We kunnen je niet goed begeleiden als je diabetes type 1 of 2 hebt, doe doe dan niet mee. Heb je relevante klachten of twijfel je aan de relevantie, raadpleeg dan altijd je  huisarts of andere deskundige. Wees open naar ons bij lichamelijke klachten tijdens de retreat. Dit neemt niet weg dat je mee doet op eigen risico en je zelf verantwoordelijk blijft voor je eigen beslissingen. Bij deelname vrijwaar je het team van dit initiatief van alle aansprakelijkheid. 

 

wat kan je verwachten:

 

We beginnen op 20 maart met stap 1: Het vegetarisch dieet zonder cafeïne.

Een dieet zonder vlees en vis. Het uitgangspunt is om geen dieren (met de energie van een ziel) meer te consumeren. Hierbij mogen producten van dieren nog wel gegeten en gedronken worden (melk, onbevruchte eieren, etc). Notoire vlees en vis eters zullen in de komende 14 dagen werkelijk een verschil in hun geest ervaren. Alerter, helderder, meer en betere ideeën, meer energie, minder snel boos, meer kalm en geduld, etc. De eerste versluiering rondom de geest lost op.

Ook stoppen we met koffie en thee. We doen hierbij simultaan een aparte zelfstudie over je lichamelijke en geestelijke verslaving met de vraag hoe afhankelijk je hiervan wilt zijn en welke veranderende energieën merk je er voor in de plaats. Aan het einde van de retreat trek je jouw eigen conclusie wat cafeïne met je geest en lichaam doet. 

 

Vanaf 2 april begint het 8 daagse fruit en sappen dieet.

We eten en drinken niets anders meer dan fruit en vruchten sappen zonder ongezonde toevoegingen. We worden strikt en er is ook geen plaats voor groentesap. Ik begeleid je met het team en alle groepsleden in gemakkelijke maar ook in ongemakkelijke momenten. We staan samen met elkaar in contact om elkaar er doorheen te helpen, want er komen wel wat beproevingen langs. Maar de beloning is het waard. Brahman noemt het creatieve doe energie. Dit sterkt je en maakt je nieuwsgierig. Het laat je jouzelf veel meer in het totaal ervaren, hoe jouw film in het universum zich afspeelt, met jou in de hoofdrol. Je gaat een heerlijke totale leegte ervaren, kalmte, rust in je hoofd, je lichaam geheel ont-stresst van wat anders eten en drinken met je doet.

 

Dan gaan we vanaf 10 april over op het water vasten

Je maag en je hele lichaam is inmiddels gewend aan het uitblijven van eten, je darmen zijn inmiddels praktisch leeg, je hebt nog veel aan de suikers gehad, maar die vallen nu weg dus gaat je lichaam daarop anticiperen. Uiteindelijk kom je in een ketose staat. (lees er over) Welk bewustzijn wordt je nu gewaar? Je komt zo dichtbij je geest, dat je wonderlijke dingen kan gaan meemaken. Je gaat nog dieper de kalmte in. Je cel cleansing oefeningen en meditaties hebben oude onnodige energieën opgeruimd. Er komt plaats voor nieuwe energie, dat de nieuwe basis vormt voor wat je een bovennatuurlijke ervaring kan noemen, omdat het nieuw voor je is. We ondersteunen elkaar in je worsteling, maar deze mooie ervaringen zijn alleen van jou. Je mag ze zeker delen, maar woorden schieten er voor te kort. 

Je kan op google nalezen dat in deze 3 dagen een reset van je immuun systeem plaatsvindt, hier worden vele voordelen aan toe geschreven. Deze zijn naast de ervaring van prana energie tijdens deze retreat sowieso een bonus. Hier komen we nog op terug. Het is altijd beter om je vooraf wat in te lezen, zo ben je beter geïnformeerd voordat je hier aan begint.

 

De laatste dag van de retreat op 13 april gaan we weer over op het fruit en sappen dieet.

Na 3 dagen alleen op water leven en 11 dagen zonder voedsel ben je niet aardig voor je maag en systemen om deze direct te overprikkelen met je eetpatroon van voor dit retreat. Bovendien heb je inmiddels zoveel respect voor je lichaam gekregen, dat je liever aan je lichaam eerst vraagt wat ze wilt en je hebt inmiddels geleerd om veel beter naar het lichaam te luisteren. Ik voorspel je dat je na deze dagen in de besloten groep nog heel veel gaat delen over wat eten en drinken hierna voor je betekent. Als je dit voor het eerst doet, ben je hierna een heel ander mens geworden. Sowieso enorm geheeld en gereset en gereinigd. Je zal anders in het leven staan. En dat is wat ik je gun.

 

Deel je mooie resultaten met anderen, hiervoor is ook ruimte tijdens het volgende Full Moon Quantum event. Dit motiveert anderen. Had ik al gezegd dat deze 24 daagse Prana retreat helemaal gratis is als je een live ticket hebt voor dit event op 24 april? Iedereen die voor 20 maart een live ticket koopt, wordt automatisch voor deze 24 daagse online Prana retreat uitgenodigd.

(Omdat het programma van het komende event nog niet bekend is: Iedereen die voor dit online retreat €29 heeft betaald krijgt de mogelijkheid om voor slechts €20 het komende Full Moon Quantum event op 24 april bij te wonen. Daarmee wordt deze retreat alsnog dus ook GRATIS)

 

 

 

 

Workshop Financiële Vrijheid

zaterdag 30 maart van 12:00 tot 17:00

€ 39 p.p.

inclusief lichte lunch

 

Wel eens afgevraagd waarom de rijken rijker worden, de armen armer? Waarom zondagskinderen moeiteloos manifesteren wat ze hebben gevisualiseerd? Waarom een succesvol zakenman direct weet waar hij niet in moet stappen? En waarom het jouw niet lukt, ondanks je de antwoorden hierop wel denkt te weten...

 

Deze workshop brengt je in 1 middag naar de mindset zoals van hen, waarmee je nu wel succes aantrekt. Al je belemmerende overtuigingen over geld gaan overboord en er komt synchronie met de rijkdom waar jouw hart graag in is.

 

We gaan een diepe trance in en maken een quantum jump naar ons succes leven en zijn we zondagskinderen. Je hart raakt afgestemd om rijkdom aan te trekken en vooral beperkende overtuigingen gevoed door je ego los te laten.

Alles wordt mogelijk en we leren om alligned te geraken met het universum en zoeken daar symbolen voor, die op ons visionboard mogen, zodat je onderbewust altijd met je visie verbonden blijft.  

 

Natuurlijk zijn er vele manieren om jou rijkdom te verwerven. Omdat bij de meesten er toch geld tussen zit, focussen we ons in deze workshop tot het aantrekken van geld. Dan komt de rest vanzelf en blijft het bij je als het bij je past.

 

"Op het juiste moment op de juiste plaats de juiste handeling doen in vertrouwen op het veld in overgave tot je flow je naar blizz brengt."

Na decennia zaken doen met grote sommen geld, heb ik eens op een rijtje gezet, wanneer ik won en verloor, wat succes met me deed, welke relatie ik met geld had en met mijn hart, totdat ik begreep dat geld niet meer is dan iets tussen waarden die ik zelf bepaal.(niet anderen). Ik laat me nu meer leiden door mijn hart en sinds dat ik daarbij mijn ego minder belangrijk maak, komt geld naar me toe als er synchronie is met wat bij mij past. Door mijn bewuste hierover aan te passen, vindt geld mij op het moment dat het meestal onverwacht klopt.  

 

In deze workshop heb ik een doorwinterd crypto belegger John Kruithof voor jullie moeiteloos aangetrokken, die uit de vele minder betrouwbare of risicovolle bewegingen in de crypto wereld (90% is al snel verliesgevend) een paar legitieme solide producten heeft gevonden. Omdat 1 ervan zelfs na deze workshop je risicoloos mee aan de gang kan, omdat het zo eenvoudig is en je er verder geen geld meer in hoeft te  steken, terwijl je met de juiste inzet wel veel geld op een leuke manier naar je toe kan trekken, zie ik dit als een perfecte manier om te ervaren dat geld je naar een waarde kan brengen, die resoneert met jouw hart. Oftewel; Met de juiste mindset kan je in korte tijd het omzetten naar de rijkdom waar je hart vervuld van raakt. Als je er goed in wordt, kan het zelfs heel veel legaal geld op je echte bankrekening opleveren.

 

Voordat ik dit in deze workshop wilde toevoegen, heb ik natuurlijk wel eerst gecheckt of alles klopt en heb ik het ook al uitgeprobeerd. Op deze zaterdag kan ik nu laten zien dat dit product echt doet wat het zegt en het me al direct geld heeft opgebracht..

 

Kortom: We werken in 5 uren tijd aan een shift in je mindset, je krijgt alle tools voor een vision board van je succesleven en een mogelijkheid zonder verdere kosten en risico gegarandeerd moeiteloos in de crypto wereld vanuit je luie stoel met de juiste energie eerlijk geld te verdienen dat je past. Erna krijg je alle begeleiding om in deze flow te blijven zodat we mogen mee genieten van jouw successen.

-----------

Alle deelnemers zijn gratis live of online welkom bij het komend Full Moon Quantum event op aanstaande 24 april.

----------