Klik direct door naar alle informatie over

over het

Full Moon Quantum Event

 

 

Quantum Awakening is een proces dat grote stappen maakt tijdens het maandelijks terugkerende Full  Moon quantum event. Neem nu dan ook onze uitnodiging aan om deel te nemen aan krachtige volle maan ceremonies, quantum jumps, geleide meditaties, affirmaties, korte workshops, sessies met bekende en minder bekende gast docenten en beoefen met ons een scala van vaardigheden van oude leermeesters en eigentijdse visionairs. Het is een event van 4 tot 5 uren, waar we met de kracht en magie van de volle maan makkelijker het doel bereiken om de beste versie van jezelf te worden.

 

Dit is jouw kans om je te verbinden met de kosmos, je persoonlijke intenties te zetten en uit te laten komen of de diepe vreugde van spirituele groei te ervaren.

 

Laat de Volle Maan je leiden.

 

Stel je voor dat je onder het kosmisch schijnsel van de volle maan zit, tegelijkertijd omringd door dit stukje bijzondere natuur in Ankeveen. De elementen en 4D wezens zijn hier in een harmonische balans om liefde in gratie en vreugde, moeiteloos door te geven. De lucht is gevuld met een vleugje mysterie en zo staat er in het universum staat iets voor je klaar, dat je nu nodig hebt. Dit is het moment dat jouw moment wordt. We komen hier samen met hetzelfde doel: we komen samen om te mediteren, het leven in te ademen, ons te helen en te delen om te vermenigvuldigen. Het is dé tijd om in contact te treden met de energie van deze maan en ons te laten leiden naar de kracht van onvoorwaardelijke liefde.

 

Een verscheidenheid aan volle maan sessies biedt een diepgaande en verlichtende ervaring. Onder de begeleiding van ervaren facilitators kun je het volgende verwachten:

 

  1. Hart coherentie en geleide meditatie oefeningen die je verbinden met het kosmisch licht van de volle maan.
  2. Ademsessies die je levensenergie activeren en ervaar je chakra's en portalen naar je hoogste staat van zijn met al je quantum zelven.
  3. Inspirerende lessen en inzichten over spirituele onderwerpen.
  4. De mogelijkheid om je intenties en wensen te versterken tot werkelijke manifestatie met de steun van onze gemeenschap.

 

 

Live tickets voor onze Full Moon Quantum-events zijn beschikbaar voor de standaard prijs van €69 per persoon. Maar met een vroeg-boek-korting slechts €49 zolang de voorraad strekt. De live experience is altijd intenser door de interactie met het krachtveld in Ankeveen en het effect van de verbindingen die de aanwezige deelnemers ermee en met elkaar maken. Daarbij komt natuurlijk ook het persoonlijk contact met de (gast)teachers en ons kundig team.

 

De ervaring is er een van diepgaande groei, heling en liefdevolle verbinding. De beste ervaring is om er live bij te zijn. Dit weten velen al en daarom raden we je aan om je ticket tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen, aangezien het aantal beschikbare plaatsen vanwege de kleine ruimtes beperkt is.

 

Online tickets voor elk event zijn tot voor aanvang van het event voor slechts €11 te verkrijgen en geven toegang tot een live stream, zodat je toch alles kan meemaken en meedoen. Voordeel is dat je het dan ook met je naasten kan volgen of heerlijk ongestoord alleen. We maken live een esoterische verbinding met de online deelnemers, we elimineren de 3D perceptie van plaats en tijd in alle kwantum tijdslijnen, zodat je zo veel mogelijk verbindende energie van de hele groep deelnemers mee zal krijgen. Ook is er tijdens de live stream een moderating quantum coach aanwezig, als eventuele begeleiding nodig is.

 

Een online ticket geeft je alsnog ook het voordeel om later alsnog de sessies te volgen, wanneer je er online niet live bij kunt zijn. Daarvoor krijgt iedereen na afloop van het event een aparte link die nog een maand geldig blijft. Ook dan is de verbinding live tijdens het event met alle deelnemers en jou gemaakt, omdat immers de beperking van tijd en ruimte in het universum zijn opgeheven.  De live begeleiding moet je dan wel missen, maar je krijgt ook toegang tot de besloten community via whatsapp, waar je alsnog de nodige begeleiding kunt vragen.

 

Iedere live en online deelnemer krijgt de mogelijkheid om na het event via deze aparte link naar het besloten deel van ons you tube kanaal te gaan en alle sessies nog eens te bekijken en daarmee de oefeningen bijvoorbeeld met een koptelefoon op je oren nog eens te herhalen. 

 

Wacht niet langer. Dat je dit leest is geen toeval, het komt je toe. De volle maan roept, en we wachten op jou om je te verwelkomen bij het Full Moon Quantum event.

 

Over de locatie

 

Onze evenementen vinden plaats op een prachtige locatie aan Hollands End 91, Ankeveen. Deze rustige omgeving, omringd door de natuur, draagt bij aan de serene magie van de dag en/of avond. Workshops, sessies, evenementen en natuurlijk de speciale energie van onze alpaca's (die in hun continue trance-staat de poortwachters zijn tussen onze 3D realiteit en de 4de dimensie, waar tijd in de ruimte ophoudt), zorgen voor een hoge dosis aan liefdesenergie. Dit trekt de onvoorwaardelijke liefde uit het multidimensionale veld als vanzelf aan: ervaar hier de kwantum-wet "soort zoekt soort". Tijdens het Full Moon Quantum event mag ook jij hierin baden, samen met alle deelnemers. Met delen vermenigvuldigt het. Het heelt je, verruimt je bewustzijn, verhoogt je staat van zijn in frequenties; kortom: je gaat met alle mogelijkheden van spirituele groei naar huis. Kom het meemaken en je verlangt om weer terug te komen. Verbind je er live mee of ervaar dezelfde verbinding online met onze speciale onthechtingstechniek van tijd en ruimte.

 

 

 Inspirerende gast sprekers

 

Het Full Moon Quantum concept is divers. Docenten, lichtwerkers, begeleiders, coaches en alle medewerkers delen hun bijdrage vrijwillig, omdat ze komen leren van jou. Niemand doet hier iets verkeerd, alles is een ervaring om van te leren, voor ons allemaal. Ieder leert van elkaar. Door de groep telkens te vergroten, leren we altijd bij. Graag nodigen we bekende en minder bekende gasten uit om elkaar te bewaken zodat we niet verdrinken in één waarheid. Kijk maar eens naar onze "gallery of teachers" op de 'about us'-pagina. Een greep van experts en visionairs die hun inzichten en wijsheden over verschillende spirituele onderwerpen met ons in Ankeveen hebben gedeeld. 

 

Houd dus onze website en evenementpagina's in de gaten. We updaten regelmatig de programma's en bieden nieuwe cursussen, workshops, sessies en events aan. Vaak weten we slechts enkele weken van te voren wie onze gasten zijn en wat ze voor ons gaan doen. 

Bestel hier je tickets voor de volgende volle maan

Of doe online mee!

Onze locatie op de kaart

Contact

Heb je vragen of speciale verzoeken met betrekking tot ons Full Moon Quantum events?

Neem gerust contact met ons op via 06-16936779 (whatsapp) of via info@quantum-awakening.nl